Styrelse

Ingrid Wikström

Ingrid Wikström, grundare & styrelseledamot

Ingrid Wikström har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling och att driva serviceföretag. Utöver NÄRA är Ingrid med i KFOs styrelse. Ingrid är också aktiv i Handelskammaren. Ingrid bedriver även en stor del påverkansarbete för att värna assistansreformen.

Hanna Kauppi

Hanna Kauppi, styrelseordförande

Hanna Kauppi har mångårig erfarenhet av både styrelsearbete och av att leda och utveckla assistansverksamhet. Hanna har även arbetat intensivt för sakfrågor inom personlig assistans och bland annat startat branschorganisationen KFO Personlig assistans, där hon nu är ledamot.

Eva Lunderguist

Eva Lunderquist, styrelseledamot

 Eva Lunderquist är civilekonom, utbildad coach för individ och team samt certifierad styrelseledamot. Under perioden 1986 -2000 hade Eva olika befattningar inom framförallt SEB och GE. 2000-2009 var Eva medgrundare till Slottsparken Holding koncernen med huvudfokus på att förvärva, utveckla och förvalta kommersiella fastigheter. Sedan 2011 har Eva hjälpt onoterade bolag med kapital, kompetens och nätverk framförallt genom sitt partnerskap i Stockholms Affärsänglar AB och sitt delägande i Keiretsu Forum Nordics AB. Under fyra år var Eva styrelseledamot i Tryggkredit AB och idag är hon styrelseledamot i Tellus Fonder AB.