Styrelse

Ingrid Wikström

Ingrid Wikström, grundare & styrelseledamot

Ingrid Wikström har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling och att driva serviceföretag.  Ingrid bedriver även en stor del påverkansarbete för att värna assistansreformen.

Hanna Kauppi

Hanna Kauppi, styrelseordförande

Hanna Kauppi har mångårig erfarenhet av både styrelsearbete och av att leda och utveckla assistansverksamhet. Hanna har även arbetat intensivt för sakfrågor inom personlig assistans och bland annat startat branschorganisationen Fremia Personlig assistans, där hon nu är ledamot.

Eva Lunderguist

Eva Lunderquist, styrelseledamot

 Eva Lunderquist är civilekonom, utbildad coach för individ och team samt certifierad styrelseledamot. Under perioden 1986 -2000 hade Eva olika befattningar inom framförallt SEB och GE. 2000-2009 var Eva medgrundare till Slottsparken Holding koncernen med huvudfokus på att förvärva, utveckla och förvalta kommersiella fastigheter. Sedan 2011 har Eva hjälpt onoterade bolag med kapital, kompetens och nätverk framförallt genom sitt partnerskap i Stockholms Affärsänglar AB och sitt delägande i Keiretsu Forum Nordics AB. Under fyra år var Eva styrelseledamot i Tryggkredit AB och idag är hon styrelseledamot i Tellus Fonder AB.

 

Oscar Hållén, styrelseledamot

Oscar Hållén är utbildad jurist både i Sverige och USA, och han är antagen av New York State Bar.

Under perioden 2006-2009 arbetade Oscar som talskrivare åt statsministern, varefter han under flera år verkade som advokat på den globala advokatbyrån White & Case i Stockholm och i New York med särskilt fokus på finanseringstransaktioner. Mellan 2018 och 2023 tjänstgjorde Oscar som global chefsjurist för Klarna Bank och byggde upp bolagets globala juristorganisation. Oscar har även arbetat för Altor Equity Partners och Microsoft.

Sedan 2023 är Oscar VD för Cemvision AB.