Styrelse

Ingrid Wikström

Ingrid Wikström, grundare & styrelseledamot

Ingrid Wikström har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling och att driva serviceföretag.  Ingrid bedriver även en stor del påverkansarbete för att värna assistansreformen.

Hanna Kauppi

Hanna Kauppi, styrelseordförande

Hanna Kauppi har mångårig erfarenhet av både styrelsearbete och av att leda och utveckla assistansverksamhet. Hanna har även arbetat intensivt för sakfrågor inom personlig assistans och bland annat startat branschorganisationen Fremia Personlig assistans, där hon nu är ledamot.

Eva Lunderguist

Eva Lunderquist, styrelseledamot

 Eva Lunderquist är civilekonom,  coach samt utbildad och erfaren styrelseledamot. Eva har framförallt erfarenhet från finansmarknaden och var senast VD för Tellus Fonder. Sedan 2011 har Eva hjälpt onoterade bolag med kapital, kompetens och nätverk både som partner i Stockholms Affärsänglar och som medgrundare till Keiretsu Forum Nordics AB och Tellus Group. 

 

Oscar Hållén, styrelseledamot

Oscar Hållén är utbildad jurist både i Sverige och USA, och antagen av New York State Bar.

Han har tidigare arbetat som bland annat talskrivare åt statsministern, advokat på en global advokatbyrå i Stockholm och i New York, och på Altor Equity Partners. Under flera år arbetade han som global chefsjurist för Klarna Bank. Sedan 2023 är Oscar VD för Cemvision AB.