Kunder berättar

 

 

Jag har varit kund hos NÄRA sedan oktober 2019. Det var en kompis som rekommenderade NÄRA och jag skulle göra detsamma om någon frågade mig. NÄRA är bättre på rekrytering än mitt förra assistansbolag och tack vare det har jag har fått assistenter som jag trivs bra med.

Erik, flexkund

Vår dotter har varit kund hos NÄRA sedan 2008. NÄRA är ett seriöst assistansbolag med bra service och snabba svar på spontana frågor. Medarbetarna är duktiga och kan sin sak. NÄRA har med råge hållit vad de lovat och vi har aldrig haft anledning att ha tankar på att byta till ett annat assistansbolag. Vi kan varmt rekommendera NÄRA till andra.

Rose, mamma till Elise, servicekund

Min son Adrian har varit kund hos NÄRA i 20 år. Jag fick förtroende för Ingrid och hennes NÄRA direkt. Det kändes som om företaget byggde på ett starkt personligt engagemang och ett äkta intresse för att hjälpa kunderna till ett självständigt liv så långt möjligt. För Adrian och mig fanns inga alternativ i valet av assistansföretag.
Jag kan varmt rekommendera NÄRA till andra familjer i liknande situation som vår. NÄRA har vuxit och utvecklats genom åren. För mig som följer företaget lite på avstånd slås jag över ambitionsgraden som håller i sig. NÄRA tycks vilja vara i framkant bland den växande gruppen av liknande företag i branschen.
Jag känner mig trygg i att företaget håller sig à jour med omvärlden och viktig lagstiftning på området. Som pensionerad socionom och kurator är det skönt att inte behöva känna pressen av att fortsätta i DEN rollen. Jag kan slappna av och vara anhörig och mamma.
Att rekrytera assistenter till Adrian har ibland varit utmaning för NÄRA, men har gått allt bättre med tiden. Jag känner att företaget tar ansvar för detta, och i nuläget har Adrian en stabil grupp som kan kommunicera med honom på ett bra sätt.
NÄRA som företag har genomgått förändringar över tid. Mitt intryck är att man tar tag i saker som uppstår, och att man har förmåga att fatta viktiga beslut för verksamheten och dess framtid. 

Inga, mamma och god man till Adrian, helkund