Våra erbjudanden

Alla människor uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt olika sätt att vilja leva sina liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs alltid med respekt för delaktighet, integritet och självbestämmande. Vi har 25 års erfarenhet av att arbeta med personlig assistans och strävar alltid efter du som kund ska känna trygghet, kontinuitet och engagemang från vår sida. Helt enkelt personlig assistans som du vill ha den.

Vill du att vi ska sköta allt som rör din assistans? Eller vill du ta ett större ansvar och exempelvis rekrytera dina egna assistenter? Hos NÄRA kan du välja mellan att ha oss som assistansanordnare genom att vara hel- eller flexkund – eller att själv vara arbetsgivare för dina egna assistenter som servicekund. Oavsett vad du väljer omfattas dina personliga assistenter alltid av kollektivavtal och försäkringar.

Vill du veta mer?

Kontakta oss via e-post info@nara.nu eller telefon 08-511 744 40.

Helkund - vi sköter allt

Vill du att vi ska ta hand om det mesta som rör din assistans och dessutom ha tillgång till akut vikarietillsättning dygnet runt? Att vara helkund hos NÄRA innebär att vi efter genomgång med dig om vad som är viktigt organiserar, planerar och administrerar hela din personliga assistans. Du har en egen kontaktperson hos NÄRA, som du kan vända dig till med alla frågor som rör den personliga assistansen.

Flexkund – vi sköter en stor del

Vill du ansvara för rekryteringen av dina egna assistenter, ha insyn i assistansekonomin och delta i lönerevisionsarbetet? Att vara flexkund hos NÄRA passar dig som vill ha ta hand om delar i organisation och arbetsledning utan att själv ha arbetsgivaransvar. Tillsammans utser vi en personlig assistent som tar del i ansvaret för det systematiska arbetsmiljöarbetet och du har en egen kontaktperson hos NÄRA.

Servicekund – vi finns här

Vill du själv vara arbetsgivare för dina personliga assistenter? Att vara servicekund hos NÄRA innebär att vi hjälper dig att komma igång som arbetsgivare och ger dig råd och stöd baserat på vår långa erfarenhet. Vi sköter administration och redovisning kring ekonomi, löner och assistanstimmar. Du har en egen kontaktperson hos NÄRA.