Tillsammans för bättre assistans!

Från och med årsskiftet 2023 ingår NÄRA, Futura Assistans och Ramp Personlig Assistans ett helt nytt, tätt och engagerat samarbete i det vi kallar Näragruppen. Samarbetet är ett led i vår gemensamma ambition att säkerställa och vidareutveckla en värdegrundsstark och långsiktig samordning av personlig assistans.

Värderingar förde oss samman.

Det var gemensamma värderingar och vår önskan att utvecklas mot samma mål som förde oss samman. Med vardera mellan 15 och 25 års erfarenhet som assistansanordnare och en gemensam grund i egna erfarenheter av att leva med funktionsvariation har vi alla en djupgående kompetens på området. Hos var och en av oss ska du mötas av engagemang, kompetens och lyhördhet för dina individuella behov.

Större och starkare erbjuder vi assistans – som du vill ha den.

Mer information om vår gemensamma resa kommer. Tills vidare är du välkommen att läsa mer om var och en av oss nedan.

Historien om NÄRA började med en persons vilja att göra skillnad – att utforma en personlig assistans som är personlig på riktigt. Alla människor uppskattar olika saker, har olika drömmar och vill leva sina liv på olika sätt. Därför är vi NÄRA, med största respekt för din delaktighet, integritet och självbestämmande. Helt enkelt personlig assistans som du vill ha den.

 

För mer information kontakta:

Eva-Lena Edin
eva-lena.edin@nara.nu
08-514 50 963, 073-673 44 27

100 % transparens. Du ska veta lika mycket och vara lika djupt involverad i utformningen av din assistans som vi.

Det betyder inte mer arbete för dig eller dina anhöriga. Tvärtom. På Ramp handlar delaktighet inte om vad du gör – utan vad du vet. Att du har kunskapen som ger dig möjlighet att styra och planera ditt liv så som du vill ha det.

 

För mer information kontakta:

Agnes Serfözö
agnes@ramp.nu
010-410 39 12, växel 010-410 39 00

Futura Assistans ligger i Nyköping men våra kunder finns i hela landet. Många av dem lever med flera olika funktionsvariationer och bor ofta i hushållsgemenskap med anhöriga ställföreträdare och har oss som arbetsgivare för sina personliga assistenter. Vårt mål är långsiktiga lösningar med tät kontakt, där du kan känna dig både trygg och fri att utforma din personliga assistans så som du vill ha den.  

För mer information kontakta:

Madelene Gustavsson
info@futura-assistans.se
0155-22 60 85