Personlig Assistent i Stockholm

Personlig assistent Stockholm 

NÄRA hjälper dig eller din anhörig att få en personlig assistent i Stockholm.

Bor du i Stockholm stad och behöver hjälp med personlig assistans? NÄRA startade redan 1995 och har sedan dess arbetat för att kunder ska få trygg personlig assistans så som de själva vill ha den.

personlig assistent stockholm

Du som har en funktionsvariation, är under 65 år och behöver hjälp med dina grundläggande behov för att klara vardagen, kan ha rätt till en personlig assistent. Vi hjälper dig att ansöka om personlig assistans i Stockholm och ser till att hitta rätt lösning för dig och dina behov.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg. Därför får du en personlig kontaktperson hos oss som hjälper dig med stöd kring juridisk rådgivning, ser till att rätt person rekryteras och att du och din personliga assistent i Stockholm får passande utbildning.

Vi på NÄRA är måna om att tillgodose just dina behov och önskemål och att din personliga assistans blir precis som du vill ha den. Därför erbjuder vi olika upplägg för att du ska hitta det som passar dina behov och förutsättningar bäst.

Få en personlig assistent i Stockholm på dina villkor:

Passar dig som har ett stort behov av personlig assistans och vill ha tillgång till akut vikarietillsättning dygnets alla timmar.

Passar dig som vill ha större kontroll över din personliga assistans och vill rekrytera själv samt ha insyn i ekonomi- och lönerevisionsarbetet.

Passar dig som vill ha fullt ansvar över din personliga assistans men vill ha råd och stöd i rollen som arbetsgivare.

Vi på NÄRA är intressepolitiskt engagerade och ser till att alltid ligga i framkant när det kommer till förändringar i lagstiftningen och har som mål att påverka politiken i rätt riktning. Vi lägger stor vikt vid engagemang, kunskap, hänsyn, öppenhet, kontinuitet, viljan att påverka och göra skillnad för människor med funktionsvariationer.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på hej@nara.nu
På telefon 08 51174440

Alla människor uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt olika sätt att vilja leva sina liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs alltid med respekt för delaktighet, integritet och självbestämmande. Vi har 26 års erfarenhet (sedan 1995) av att arbeta med personlig assistans och strävar alltid efter du som kund ska känna trygghet, kontinuitet och engagemang från vår sida. Helt enkelt personlig assistans som du vill ha den.

Bli kund

Önskemål

14 + 3 =