Personlig Assistans Nyköping

Personlig assistans i Nyköping 

Bor du i Nyköping och är i behov av personlig assistans?

Vi på NÄRA erbjuder trygga lösningar för dig, eller personer i din närhet, som har behov av personlig assistans. Ta gärna kontakt med oss om du vill rådgöra om eventuella behov, eller skicka in en ansökan så hittar vi ett upplägg som passar dig eller din anhörig.

assistans nyköping

Som boende i Nyköpings kommun kan man bli erbjuden personligt assistans om man på grund av stora och varaktiga
funktionsvariationer behöver hjälp med grundläggande behov. Grundläggande behov kan vara exempelvis hjälp med personlig hygien och matintag.

För oss på NÄRA i Nyköping är det viktigt hitta ett upplägg som är rätt för dig och och gör din vardag enklare. Genom oss får du en personlig kontakt som finns som stöd i juridisk rådgivning och rekrytering av rätt personer för just dig. Dessutom får både du och dina personliga assistenter utbildning för att du ska känna dig helt trygg. Vi arrangerar även intressanta föreläsningar och gemensamma aktiviteter där du som kund är välkommen att delta.

Erbjudande om personlig assistans i Nyköping

För dig som vill lämna över stora delar av din assistans till oss och samtidigt ha tillgång till akut vikarietillsättning dygnet runt. 

För dig som vill ha större ansvar när det kommer till din personliga assistans. Kanske vill du rekrytera egna assistenter, ha en inblick i assistansekonomin och delta i lönerevisionsarbetet.

För dig som själv vill ansvara och vara arbetsgivare för dina personliga assistenter.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på hej@nara.nu
På telefon 08-511 744 40

Alla människor uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt olika sätt att vilja leva sina liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs alltid med respekt för delaktighet, integritet och självbestämmande. Vi har 26 års erfarenhet (sedan 1995) av att arbeta med personlig assistans och strävar alltid efter du som kund ska känna trygghet, kontinuitet och engagemang från vår sida. Helt enkelt personlig assistans som du vill ha den.

Bli kund

Önskemål

3 + 15 =