NÄRA och RAMP bjuder tillsammans med SFFF (Sveriges Funktionshindrades Frilufts & Fiskeförening), WillUt och Självtrygg in till en gemensam friluftsdag med många aktiviteter att välja på.

Fiske från brygga – Fiske från båt – Båttur med fart å fläkt – Yoga – Tipspromenad – Urskogspromenad – Varm grill – Njuta av havet och naturen!

På båten ”Fred 25” är det enkelt för oss alla att komma ombord, här finns inga hinder! Upplev en båttur på dina villkor!

Vi har en tillgänglig paviljong med handikappanpassad WC. Vi kan både sitta inne och ute. Friluftsdagen vänder sig till både dig som är kund eller uppdragsgivare hos NÄRA eller Ramp personlig assistans samt till dig som inte har någon av de nämnda företagen som assistansanordnare, men har eller är i behov av personlig assistans!  Dina assistenter som är i tjänst är också välkomna!

Du tar med din egen mat att äta under dagen – kanske vill du testa att värma din mat på grillen.
Allt annat bjuder vi på! Anmäl dig redan idag! Begränsat antal platser.

Datum: Torsdag den 7 eller fredag den 8 september år 2023. Du väljer!
Tid: Kl. 10:00-16:00
Plats: Oscars Brygga, Naturreservat Tranvik, Norrtälje

Anmäl dig senast fredagen den 25 augusti genom att maila till info@nara.nu eller ring 08-511 744 40, uppge namn, antal personer, ev. speciella behov, E-postadress, telefonnummer samt vilket datum du vill anmäla dig till.

Varmt välkomna!